ترجمه: حمید وثیق زاده انصاری
منبع: راسخون



 
این می‌تواند آینده‌ی نجات نظامی باشد.
توضیح تصویر: مبدل شوالیه‌ی مشکی
این امر بسیار آسان‌تر می‌باشد تا "دیگر هیچ شخصی را جای نگذاریم" به هنگامی که تیم نجات روباتیک می‌باشد. تاکتیک‌های پیش رفته، شرکت ال سگوندو بنیاد، طرح آزمایش یک وسیله‌ی تخلیه‌ی عمل کننده، تبدیل شونده، پرواز کننده و محرک را در اوایل امسال دارد. این وسیله کاملاً یک هواپیمای بی سرنشین نمی‌باشد، اما به واقع یک کامیون و یا یک هلیکوپتر نیز نمی‌باشد.
این وسیله مبدل شوالیه‌ی مشکی نامیده می‌شود. مبدل نامی به سزا می‌باشد گرچه شوالیه‌ی مشکی خود را تبدیل به یک روبات جنگ جوی غول پیکر نمی‌نماید. در عوض، عمل تبدیل شدن نسبتاً ظریف می باشد ـ هشت پروانه، چهار تا در هر سمت، برای بلند شدن به بیرون داده می‌شوند، برای عبور از خیابان‌های تنگ جمع می‌شوند و برای پرواز سریعتر در هوا به سمت جلو مایل می‌شوند. انگیزه‌ی پشت این خواب و خیال عجیب تمایل نظامی ایالات متحده‌ی آمریکا برای داشتن یک "وسیله‌ی بدون سرنشین هوایی/ وسیله‌ی بدون سرنشین زمینی چند مأموریتی پزشکی و تخلیه‌ی تلفات" یا، به صورت غیر پنتاگونی، خودرویی پرنده که می‌توان آن را با طرح‌هایی مختلف به کار گرفت می‌باشد. این برنامه به وسیله‌ی دور درمانی ارتش ایالات متحده‌ی آمریکا و مرکز تحقیقات فناوری پیش رفته با سرمایه گذاری‌ای که در سال 2009 توسط کنگره تخصیص داده شد اداره می‌شود. چرا این وسیله را بدون سرنشین قرار دهیم؟ بر اساس یکی از مطالعات دولت ایالات متحده‌ی آمریکا بر روی تخلیه‌ی پزشکی، استفاده از روباتها در مأموریت‌های نظامی:
(1) انعطاف پذیری تاکتیکی و عملیاتی فزاینده‌ای را برای فرماندهان تاکتیکی فراهم می‌آورد؛ (2) امکان به اجرا در آوردن سیستم‌های هواپیمای بدون سرنشین را برای تخلیه‌ی تلفات فراهم می‌کند – این مأموریت‌ها در شرایطی می‌باشند که نمی‌توان (یا نباید) انسان بکار گرفته شود، به مانند وضعیت هوای "صفر – صفر" و یا یک محیط آلوده؛ (3) منابع "پاسخ گوی اولیه‌ی" پزشکی را اداره می‌نماید؛ و (4) به عنوان یک افزون کننده‌ی نیرو با ویژگی‌های تخلیه‌ی پزشکی "تقاضا بالا/ تراکم پایین" عمل خواهد نمود.
در اصل، ارسال یک هلیکوپتر روباتی برای تخلیه‌ی مجروحان جنگی خوب است چرا که این بدین معنی می‌باشد که ارتش می‌تواند در هوایی که برای خلبانان انسان ناامن باشد به عملیات بپردازد و بیش از آنچه که لازم می‌باشد پرسنل پزشکی بیشتری را به خطر نیاندازد. در صورتی که این هلیکوپتر روباتی بتواند به مانند یک وسیله‌ی خارج از جاده‌ای حرکت نماید، این امر حتی گزینه‌های بیشتری را در اختیار ارتش برای عملیات نجات قرار می‌دهد.
در صورتی که سربازان در استفاده کردن از یک وسیله‌ی نجات که به طور خود کار حرکت می‌نماید بد بین می‌باشند، شوالیه‌ی سیاه هم چنین برای حمل و نقل محموله‌ها طراحی شده است. "آزمایشگاه نبرد هوایی سپاه تفنگ داران دریایی ایالات متحده‌ی آمریکا علاقه‌مند به استفاده از شوالیه‌ی مشکی برای مأموریت های فراهم آوردن تدارکات بدون استفاده از نیروی انسانی می‌باشد". سر مهندس تاکتیکهای پیشرفته‌ رستم جهانگیر به نشریه‌ی علم محبوب می گوید: "آنها قبلاً این کار را در زمینه‌های دیگری به انجام رسانیدند، مانند لاک‌هید مارتین کی ـ مکس، اما زمینه‌ی ما بسیار کم هزینه‌تر می‌باشد".
اما قبل از آن که هر کس اقدام به خرید خودروهای هلیکوپتری تبدیل شونده کند و قبل از آن که بتوان به طور قطع و یقین گفت وسیله‌ی هلیکوپتر مانند محموله‌ی بدون سرنشین ارزان‌ترین می‌باشد، این فناوری نیاز به کار کردن دارد. تاکتیکهای پیشرفته در اواخر سال 2013 اجزای حرکت کننده را در معرض آزمایش قرار دادند. قبل از پایان فوریه، تاکتیکهای پیش رفته نقشه‌ی آزمایش بخش پرنده را در نظر دارد. تنها در آن زمان است که ما خواهیم دانست که آیا این مفهوم وسیله می‌تواند به مرحله‌ی اجرا درآید.
توضیح تصویر: شوالیه‌ی مشکی حرکت می‌نماید. پروانه‌ها جمع شده و با وسیله در طول اطرافش هم سطح می‌شوند تا بهتر بر روی جاده‌ها جا به جا شوند.